Välj en sida

Integritetspolicy

för www.marialundqvist.se (ägs av Audere Vivere AB)

Behandlingen av personuppgifter
Syftet med denna integritetspolicy är att informera dig om Audere Vivere AB (556846-6907) behandling av dina personuppgifter och att behandlingen sker i enlighet med de krav som uppställs i Europaparlamentets och Rådets förordning (EU) 2016/679 (även kallad GDPR men hädanefter ”dataskyddsförordningen”).

Personuppgiftsansvarig
Audere Vivere AB är personuppgiftsansvariga enligt dataskyddsförordningen. Audere Vivere AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt nedan.

Registrerade uppgifter
Då personuppgifter kommer in till oss till exempel genom en beställning eller en förfrågan registreras namn, telefonnummer och e-postadress samt övrig information som du väljer att lämna in. 

Ändamålet med behandlingar av personuppgifter
När du skickar in till exempel en förfrågan eller gör en beställning via vår hemsida, per telefon eller mejl sparar vi dina uppgifter. De personuppgifter som du lämnar registreras i vårt system och används för administration av beställda varor. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål samt för uppföljning.

Utlämnande av personuppgifter
Vid beställningar kan den information som antecknas i klientregistret komma att lämnas ut till företag utanför Audere Vivere AB, i den utsträckning det krävs för att administrera den tjänst vi ska tillhandahålla. 

I ovan nämnda situation är Audere Vivere AB personuppgiftsansvarig och de leverantörer som Audere Vivere AB använder sig av är personuppgiftsbiträden. Personuppgiftsbiträdet måste lämna garantier att denne ska vidta alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att efterleva de krav som ställs enligt dataskyddsförordningen avseende dina rättigheter.

Slutligen kan personuppgifter även komma att lämnas ut för det fall det följer av lag, förordning eller myndighetsbeslut.

Hur länge finns uppgifterna kvar
Vi behåller dina personuppgifter så länge som krävs för att vi skall kunna fullgöra vårt åtagande det vill säga tillhandahålla tjänsten, produkten, fakturera, hantera klagomål eller reklamationer med mera. Dina kontaktuppgifter ligger kvar i vårt klientregister för marknadsföringsändamål även efter det att kundförhållandet har upphört, ligger de kvar till dess att du meddelar att uppgifterna ska tas bort.

Dina rättigheter
Vill du veta vilka uppgifter vi sparar om dig och hur de används kan du få information om detta genom att mejla oss. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande, kan du begära ändring genom att mejla oss. Om du vill att vi begränsar användningen av dina uppgifter, till exempel genom att vi sparar uppgifter som är relevanta för ett aktuellt uppdrag men inte skickar ut nyhetsbrev – så kan du mejla oss. Om vår behandling av dina personuppgifter enbart grundar sig på ditt samtycke, så kan du när som helst ta tillbaka det samtycket genom att mejla oss. Om du vill ha de personuppgifter som vi sparar i digital överförbar form (rätten till dataportabilitet), så kan du mejla oss. I samtliga fall ovan är det till foto@curkus.se du ska skriva. Om du anser att Audere Vivere AB behandling av dina personuppgifter strider mot dataskyddsförordningen så kan du inge klagomål om detta till Datainspektionen.

Besökaridentifiering
På vår webbplats används “cookies”. “Cookies” är små textfiler som lagras på besökarens dator och som bland annat sparar personliga inställningar och gör det möjligt att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Det finns två olika typer av “cookies”. Den ena är “sessions-cookies” som används under den tid besökaren är aktiv på webbplatsen. Dessa cookies sparas bara temporärt i besökarens dators arbetsminne och tas automatiskt bort när besökaren stänger sin webbläsare. Den andra är “varaktiga cookies” som används för att tala om för besökaren vad som hänt på webbplatsen sedan denne besökte webbplatsen sist samt för att känna igen återkommande användare och komma ihåg vilka uppgifter som tidigare lämnats.

De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies. Vill du emellertid inte att cookies skall lagras i din dator kan du ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när den tar emot en cookie. Då kan du själv avgöra om du skall ta emot den eller inte.

Länkar
Audere Vivere AB webbplats förekommer länkar till andra webbplatser. Denna policy gäller inte för dessa webbplatser.

Säkerhet
Det innebär alltid en risk att lämna ut personuppgifter över Internet. Inga tekniksystem är helt skyddade för intrång. Audere Vivere AB har emellertid vidtagit alla rimliga tekniska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda personuppgifterna mot otillbörlig åtkomst, förändring och förstörelse.